Skip to content

VOVOX purum

VOVOX purum -sertifikaatti on laadun tae

Erittäin harvinainen Purum-sertifikaatti myönnetään studioille, joiden signaalitie täyttää korkeimmat laatukriteerit. Kesällä 2022 Astian A-studio täytti nuo kriteerit, kun signaalitie päivitettiin tavallisista kaapeleista VOVOXiin. Astia-studio on ensimmäinen suomalainen studio, jolle on myönnetty purum-sertifikaatti.

Minulle kelpaa vain kaikkein paras äänenlaatu. Nykyään en pelkästään äänitä ja miksaa magneettinauhalle, vaan teen sen käyttämällä VOVOX-kaapeleita. Ääniasioissa laatu on juuri niin hyvä kuin signaaliketjun heikoin lenkki. Kun käytän VOVOX-kaapeleita, voin olla varma siitä, että kirkkauden ohella myös pienimmätkin vivahteet ja sävyt välittyvät lopputuotteesta.
– Anssi Kippo, omistaja/Astia-studio

Astia-studio A:ssa ääni kuljetetaan VOVOX-kaapeleilla mikrofonista miksauspöytään, ja miksauspöydästä moniraita- sekä stereonauhurille ja takaisin. Käytössä on niin suojattuja kuin suojaamattomiakin Sonorus Protect ja Sonorus Direct balansoituja kaapeleita. Ero tavallisiin piuhoihin on yllättävän suuri, ja sen voi ymmärtää vain kuulemalla.

Jo vuosia olen esitellyt instrumenttikaapelin hämmästyttävän suurta vaikutusta saundiin luokseni saapuville kitaristeille ja basisteille. Poikkeuksetta heistä jokainen on halunnut käyttää äänityksissä VOVOXin instrumentti-, kaiutin- sekä virtakaapeleita. Tästä innostuneena aloin vertailemaan studiooni asennettuja kaapeleita ja huomasin niiden kadottavan korkeita taajuuksia. VOVOX-kaapeleiden avulla kirkkaus ei katoa, ääni on huomattavasti enemmän läsnä, ja siitä välittyy pienimmätkin vivahteet.
– Anssi Kippo, omistaja/Astia-studio

Yksinkertainen vertailu kertoo enemmän kuin tuhat sanaa. Jotta ymmärrät paremmin mistä tässä on kyse, sinun kannattaa tutustua pian julkaistavaan mikrofonikaapeleiden eroa käsittelevään kirjoitukseen Astia-studion blogissa.

Astia-studio luottaa VOVOX-kaapeleihin

Astia-studio toimii VOVOX-kaapeleiden maahantuojana. Tuomme maahan vain niitä tarkkaan valittuja tuotteita, joita käytämme myös itse.

Varaa aika ja tule kokemaan VOVOX-kaapelin vaikutus saundiisi.

Tutustu VOVOX-kaapelivalikoimaan Astia-studion verkkokaupassa.

PURUM-sertifikaatti

Purum-sertifikaatti on laadun tae, joka kertoo siitä, että äänisignaalin siirto täyttää korkeimmat laatustandardit. Sveitsiläinen kaapelivalmistaja VOVOX myöntää purum-sertifikaatin niille studioille, joiden signaalitie on pelkkää VOVOXia.

Katso listaus kaikista purum-sertifioiduista studioista:

https://vovox.com/blogs/vovox-purum-studios

https://vovox.com/blogs/vovox-purum-studios/astia-studio-lappeenranta-fi

ASTIA-STUDIO LYHYESTI

Täysanaloginen Astia-studio taltioi myös musiikkisi energian ja tunteen yli 25 vuoden kokemuksella.

FAQ
Kokemuksia ja palautteita
Mediassa
Maksuttomat materiaalit

ASTIA-STUDIO

Kaakkoiskaari 9
53500 Lappeenranta
+358 40 505 1595
anssi.kippo[at]astiastudio.fi