Skip to content

Elämys astia-studiolla

Mahtavaa nähdä sinut täällä!

Miltä kuulostaisi kurkistus legendaarisen Astia-studion kulisseihin Lappeenrannassa? Vai istahtaisitko mieluummin studiomme tunnelmalliseen
olohuoneeseen kuulemaan analogisen ja digitaalisen signaalitien äänen hämmentävän suuresta erosta? Demonstraatiomme nostaa musiikin kuuntelusi aivan uudelle tasolle. Voit täydentää elämyksen kupillisella vastajauhettua kahvia.

Elämys Astia-studiolla

Tervetuloa legendaariselle
Astia-studiolle!

Tilavassa studiorakennuksessamme on kaksi maailmanluokan äänitysstudiota erillisine soittotiloineen ja tarkkaamoineen. Kierroksella pääset tutustumaan akustisesti huippuunsa suunniteltuihin studiotiloihin sekä käyttämäämme laitteistoon. Kerromme tarinoita ikimuistoisista sessioista ja aina on aikaa myös kysymyksille.

Vinyyli-demonstraatiossa kuunnellaan selkeitä esimerkkikappaleita ja opastuksellamme pääset kotonakin nauttimaan musiikista yhtä sykähdyttävästi, kuin ennen vanhaan. Jos et aiemmin ole musiikkia vinyylilevyltä kuullut, on tämä oiva tilaisuus löytää musiikista aivan uusia puolia.

Etsitkö kohokohtaa polttareihin?

Mikäli juhlakalu hakeutuu usein mikin varteen, voi seurue yllättää sankarin polttaripäivänä ikimuistoisella studiosessiolla. Tämä
osallistujia yhdistävä unohtumaton elämys muistetaan pitkään ja onpa kappale usein soitettu myös ohjelmanumerona häissä.

Räätälöimme elämyspaketin toiveittesi mukaisesti!

Kysy lisätietoja tai pyydä tarjous.

Elämykset Astia-studiolla

Vierailu Astia-studiolla on huikea ja ikimuistoinen kaveriporukan, polttari-, tiimi- tai tykypäivän aktiviteetti! Voit myös ilahduttaa
musiikinystävää elämyslahjakortilla. Olet sydämellisesti tervetullut unohtumattoman elämyksen äärelle!

Valitse sinua eniten kiinnostava elämys ja lue lisää.

Räätälöimme myös elämyspaketin toiveittesi mukaisesti. Kysy lisätietoja tai pyydä tarjous.

 

Elämys 1 h

Elämys sisältää studiokierroksen, jossa pääset tutustumaan oikeaan äänitysstudioon. Kierrokselle mahtuu mukaan enintään kahdeksan (8) henkilöä.


 

Elämys 1,5 h

Elämys sisältää studiokierroksen ja Anssin suositun demonstraation enintään kahdeksalle (8) henkilölle.


Suosituin!

Elämys 2 h

Elämys sisältää studiokierroksen ja Anssin suositun demonstraation kattavamman version enintään kahdeksalle (8) henkilölle.

 

Elämys 3 h

Elämys sisältää studiokierroksen, Anssin suositun demonstraation ja luomupavuista käsimyllyllä jauhetut kahvit enintään kahdeksalle (8) henkilölle.

“Vinyyli-demonstraatio oli pysäyttävä ja jokaisen vähääkään musiikista kiinnostuneen olisi syytä kokea se.”
-Kalle Lindroth, muusikko/tv-juontaja

Elämys Astia-studiolla

“Tämän hienon hetken kruunasi Anssin vastajauhetuista kahvipavuista valmistama huippumaukas kahvielämys.”
-Arto Nuppola, äänisuunnittelija/miksaaja

Kokemuksia ja palautteita
studiokierroksesta

“Studiokierros ylitti moninkertaisesti kaikki odotukseni. Nuoret olivat ihan liekeissä ja niin minäkin!”
– Ilse L.
 
“Studiovierailu teki meihin kyllä lähtemättömän vaikutuksen. On helpottavaa kuulla, että on vielä jäljellä ihmisiä, joilla on suuren sydämen ote musiikkiin ja sen energian ja voiman välittämiseen.”
– Iiro A.
 

“Ne studion tilat oli nii mielettömän siistejä, kun siellä sit oikeesti oli ne analogiset laitteet.
– Lappeenrantalaisen koulun oppilas

Elämys Astia-studiolla 1 h

STUDIOKIERROS
Oletko koskaan miettinyt, mitä musiikkistudiossa tapahtuu? Nyt sinulla on oiva tilaisuus päästä kurkistamaan maailmanluokan äänitysstudioon Lappeenrannan Harapaisissa.

Studiokierros kestää 60 minuuttia.

100 euroa (sis. alv. 24 %)

“Tuntui, että niin sankari kuin myös muut mukana olleet olisivat olleet isompiakin rokkistaroja! Kukaan ei tule unohtamaan kokemusta, kun sai olla ammattilaisen ohjauksessa!”
-Terhi Saldre, ravintolapäällikkö

Kokemuksia ja palautteita
Astia-studion elämyksistä

“Voin sanoa löytäneeni musiikin uudelleen!”
– Olli K.
 
“Vaikka kuuntelen paljon musiikkia, en ollut koskaan tullut ajatelleeksi, että äänitystavalla voi olla noin suuri merkitys. Demonstraation jälkeen lähdinkin heti penkomaan vanhempieni vanhoja C-kasetteja ja vinyylilevyjä. Äänitystyylien erot olivat niin huomattavat musiikin ilmeen ja sen tuottaman fiiliksen osalta, että tulen varmasti perehtymään aiheeseen lisää. Mahdollisesti tulen myös hyödyntämään analogisesti äänitettyä musiikkia tulevissa työtehtävissäni lasten ja nuorten parissa.”
– Matti K.
 
“Demonstraation jälkeen hieman väittelimme aikuisten kesken siitä, että eihän se ero analogisen ja digitaalisen musan välillä nyt todellakaan voi olla niin suuri. Kokeilin kotona vertailla samaa kappaletta Spotifyn ja lp-levyn välillä. Vaikka käytössäni oli vain todella kämäset, pienet tietokonekaiuttimet, oli ero silti ihan valtava!”
– Veera M.
 
“Astia-studiolla käynti voi muuttaa elämäsi.”
– Markus H.

ELÄMYS ASTIA-STUDIOLLA 1,5H TAI 2h

STUDIOKIERROS

Oletko koskaan miettinyt, mitä musiikkistudiossa tapahtuu? Nyt sinulla on oiva tilaisuus päästä kurkistamaan maailmanluokan äänitysstudioon Lappeenrannan Harapaisissa.
 
Studiokierros kestää 30–60 minuuttia.
 
VINYYLI-DEMONSTRAATIO
 
Studiokierroksen jälkeen perehdymme analogisen ja digitaalisen signaalitien valtaviin eroihin vertailevan demonstraation avulla.
 
Demonstraatiossa kuulet tuttuja kappaleita analogisen ja digitaalisista signaalitien kautta toistettuna. Eron suuruus yllättää poikkeuksetta jokaisen.
 
Demonstraatio kestää 30–60 minuuttia (1,5 h elämys) tai 60–90 minuuttia (2 h elämys).
 

150 euroa/1,5 h (sis. alv. 24 %)
200 euroa/2 h
(sis. alv. 24 %)

Kokemuksia ja palautteita
Astia-studion elämyksistä

“En ole myöskään sitten teini-ikäni jaksanut kuunnella kokonaista levyä (silloin kuuntelin edellisen kerran vinyylejä/kasetteja), kunnes vierailu luonasi Astia-studiolla muutti kaiken! Siitä lähtien olen kuunnellut kokonaisia levyjä lähes päivittäin, yhdeltä istumalta, huomatessani välillä olevani lähes “transsimaisessa” tilassa. Kiitos Sydämeni pohjasta sinulle Anssi.”
– Tero H.

“Vinyyli-demonstraatio oli erittäin mieliinpainuva ja kehollinen kokemus, jossa sen oivaltaminen, miten vinyyliltä musiikki suorastaan virtaa solujen, lihasten ja luiden läpi sekä täyttää huoneen monilla ulottuvuuksilla ja sävyillä sai digitaalisen version kuulostamaan harmaalta ja kylmältä kaurapuurolta.”
– Katja P.

 
“Kiitos paljon sinulle, koska palautit uskoni musiikkiin.”
– Pasi K.
 
“Anssin tekemä A/B –vertailu, jossa kuuntelimme Madonnaa LP-levyltä sekä Spotifysta, oli kerrassaan mykistävä!”
– Hanna H.

Elämys astia-studiolla 3 h

STUDIOKIERROS

Oletko koskaan miettinyt, mitä musiikkistudiossa tapahtuu? Nyt sinulla on oiva tilaisuus päästä kurkistamaan maailmanluokan äänitysstudioon Lappeenrannan Harapaisissa.
 
Studiokierros kestää noin 60 minuuttia.
 
KÄSINJAUHETUT KAHVIT
 
Kuten asiakkaamme toteavat: hyvä kahvi täydentää studioelämyksen. Studiokierroksen jälkeen pääset nauttimaan käsimyllyllä luomupavuista jauhettua erittäin tuoretta kahvia.
 
VINYYLI-DEMONSTRAATIO
 
Studiokierroksen jälkeen perehdymme analogisen ja digitaalisen signaalitien valtaviin eroihin vertailevan demonstraation avulla.
 
Demonstraatiossa kuulet tuttuja kappaleita analogisen ja digitaalisista signaalitien kautta toistettuna. Eron suuruus yllättää poikkeuksetta jokaisen.
 
Demonstraatio kestää noin 120 minuuttia.
 

300 euroa (sis. alv. 24 %)

ASTIA-STUDIO LYHYESTI

Astia-studio on täysanaloginen äänitysstudio. Taltioimme musiikkisi energian ja tunteen yli 25 vuoden kokemuksella.

FAQ
Kokemuksia ja palautteita
Mediassa
Maksuttomat materiaalit

ASTIA-STUDIO

Kaakkoiskaari 9
53500 Lappeenranta
+358 40 505 1595
anssi.kippo[at]astiastudio.fi