Skip to content

AAASPR

Mikä ihmeen AAASPR?

AAASPR eli Astia Approved Analogue Signal Path Release on laadun tae. Se on tarkempi versiomme vanhasta SPARS-koodista, joka kertoo äänitteen signaalitiestä ja takaa parhaan mahdollisen kuuntelunautinnon.

AAASPR-merkki myönnetään Astia-studiolla tehdyille analogisen signaalitien julkaisuille. Tämä tarkoittaa, että kyseinen musiikki on äänitetty, miksattu ja masteroitu magneettinauhalle ilman yhtäkään digitaalimuunnosta (A/D ja D/A-muunnos). Näiden lisäksi julkaisuformaatti on analoginen eli c-kasetti tai vinyylilevy, ja myös monistuksen kaikissa vaiheissa on äänen signaalitie pidetty analogisena.

AAASPR-merkki tarkoittaa myös sitä, että kaikki soitto- ja lauluraidat ovat ihmisten soittamia sekä laulamia ilman minkäänlaista tietokoneella tehtyä korjaamista. Toisin sanoen näiden julkaisujen rumpuja ei ole vaihdettu keinotekoisiin sämpleihin, digitaalisten mallinnosten sijaan vahvistimet ovat aitoja fyysisiä laitteita, ja lauluraidat on oikeasti laulettu ilman viritystyökaluja sekä osioiden kopiointia.

AAASPR-leimalla varustetun julkaisun tekijät haluavat välittää sinulle parhaan mahdollisen kuuntelunautinnon, jonka on mahdollista vain analogisen signaalitien avulla. Parhaan laadun takaamiseksi, suosittelemme toistamaan näitä äänitteitä kuuntelulaitteistolla, jossa ei tapahdu digimuunnosta.

Tässä on listattuna kaikki AAASPR-hyväksytyt kasetti- ja vinyylilevyjulkaisut. Klikkaamalla julkaisun nimeä voit tilata kyseisen äänitteen. Astia-studio ei saa klikeistä minkäänlaista korvausta eikä klikkaaminen velvoita sinua mihinkään. Tarkoituksemme on vain ja ainoastaan se, että sinä pääset nauttimaan musiikista parhaalla mahdollisella laadulla, ja että artistit sekä bändit saavat laadukkaille julkaisuilleen mahdollisimman laajan yleisön.

AAASPR-julkaisut

Backwards

Cold Dogs

Dr. Papas (Pure Blues & Rock’n Roll)

 • Debyyttialbumi. Julkaistaan vinyylilevynä keväällä 2023.
  Ennakkotilaa vinyylilevy suoraan bändiltä.

Eldanka

Grobéty, Florian

Irvisko

Motion in the Ocean

Niitty- ja Kytömäki

Pelko

 • Kasetti-EP. Julkaistaan keväällä 2023.
  Ennakkotilaa c-kasetti suoraan bändiltä.

Satanic Warmaster

Scarlet

Serpico

 • The Chosen Four, albumi. Julkaistaan vuoden 2023 aikana.
  Ennakkotilaa vinyylilevy suoraan bändiltä.
  Ennakkotilaa c-kasetti suoraan bändiltä.

Skepticism

Spell of Torment

Vanguardian

Ymir

 • Aeons of Sorrow, albumi. Julkaistu kasettina 12.10.2022 ja tulossa vinyylilevynä alkuvuodesta 2023.
  Ennakkotilaa vinyylilevy Werewolf Recordsilta.
  Tilaa c-kasetti Werewolf Recordsilta.

Päivitetty 29.12.2022.

ASTIA-STUDIO LYHYESTI

Täysanaloginen Astia-studio taltioi myös musiikkisi energian ja tunteen yli 25 vuoden kokemuksella.

FAQ
Kokemuksia ja palautteita
Mediassa
Maksuttomat materiaalit

ASTIA-STUDIO

Kaakkoiskaari 9
53500 Lappeenranta
+358 40 505 1595
anssi.kippo[at]astiastudio.fi