fbpx

MUSIIKKISI ENERGIA

AIVAN UUDELLA LEVELILLÄ

 

 

 

 

 

analoginen äänitysstudio

Analoginen äänitysstudio

Astia-studio
Fiiliksen ja energian taltioimista
jo vuodesta 1994

Maailmanluokan analoginen äänitysstudio hulppealla luksusmajoitushuoneistolla. Taltioimme musiikkisi tietokoneäänitystä huomattavasti energisemmällä lopputuloksella. Astia-studiolla platinaa myyneitä albumeita työstävät Anssi Kippo (Children Of Bodom, Ensiferum, Severny Flot..) ja Miitri Aaltonen (Stam1na, Mokoma, Viikate..).

“Saundiasiat päätämme kuuntelemalla – emme katsomalla digikäppyröitä.”

ANALOGIÄÄNITYS

nostaa musiikkisi aivan uudelle tasolle,
olipa julkaisuformaattisi

Miksi valita

analoginen äänitysstudio?

“Vuosikausia digitaalista polkua kuljettuani musiikki ei tuntunut lainkaan hyvälle, enkä työajan ulkopuolella halunnut kuulla nuottiakaan. Alettuani vertailemaan analogista ja digitaalista saundia, hankkiuduin hyvin nopeasti eroon digipöydistä. Kelanauhalle äänittäminen mullisti maailmani ja musiikista alkoi taas välittyä kaikki se, mistä siinä alunperin on kyse.”  – A. Kippo

Analoginen äänitysstudio on monille kotiäänittäjille käsitteenä vieras vaikka lähes kaikki klassikkoalbumeina pidetyt levyt on sellaisissa kelanauhalle työstetty. Analoginen laitteisto välittää musiikiin sen mikä musiikista on ollut kateissa jo aivan liian kauan.

Full analog experience on kokemisen arvoinen ja usein jopa elämää mullistava tapahtuma, jota Astia-studio harvoina Suomessa tarjoaapi. Jos sinäkin olet pettynyt tietokoneäänityksen kylmään ja energiattomaan saundiin, ota rohkeasti yhteyttä!

ENERGIA
Kelanauhalle taltioituna musiikistasi välittyy huomattavasti tietokoneäänitystä enemmän.

LUONNOLLISUUS
Aitous ja positiivinen lopputulos hiirikäden editointitaitojen sijaan.

AITOUS
Teemme kaikki efektit aina aidoilla laitteilla mallintavien, keinotekoisten plugarien sijaan.

HETI VALMIS
Äänitämme kaiken valmiiksi prosessoituna. Kuulet musiikkisi ensimmäisistä nuoteista alkaen lähes lopullisessa muodossaan.

ASIAKKAAMME

mm. nämä albumit on työstetty Astialla

HINNAT

ÄÄNITYS-, MIKSAUS- JA MASTEROINTIPALVELUT

Molemmat studiomme ovat käytettävissä joko äänittäjällä tai ilman äänittäjää (lock-out). Olet sydämellisesti tervetullut majoittumaan session ajaksi studiomme yhteydessä olevaan hulppeaan majoitushuoneistoon.

Kiinnostaako #fullanalogexperience?
Ota rohkeasti yhteyttä, 
niin räätälöimme juuri sinulle sopivan session.

“Eikö kotiäänitys anna haluttua lopputulosta?
full analog experience tarjoaa musiikkiin uusia ulottuvuuksia.”