Skip to content

Elämys astia-studiolla

“Astia-studiolla käynti voi muuttaa elämäsi.”
-Markus Helvasto, myyntipäällikkö

Elämys Astia-studiolla

Miltä kuulostaisi kurkistus legendaarisen Astia-studion kulisseihin Lappeenrannassa? Vai istahtaisitko mieluummin studiomme tunnelmalliseen olohuoneeseen kuulemaan kuinka hämmentävän paljon analoginen ääni poikkeaa digitaalisesta? Ero on huomattavasti suurempi, kuin moni voisi kuvitella. Demonstraatiomme nostaa musiikin kuuntelusi aivan uudelle tasolle. Voit täydentää elämyksen kupillisella vastajauhettua kahvia.

Vierailu Astia-studiolla on huikea ja ikimuistoinen kaveriporukan, polttari-, tiimi- tai tykypäivän aktiviteetti! Voit myös ilahduttaa musiikinystävää lahjakortilla, jolloin lahjan saaja voi valita elämyksen. Räätälöimme Astia-studion elämyspaketit myös toiveittesi mukaisesti.

Olet sydämellisesti tervetullut unohtumattoman elämyksen äärelle!

“Vinyyli-demonstraatio oli pysäyttävä ja jokaisen vähääkään musiikista kiinnostuneen olisi syytä kokea se.”
-Kalle Lindroth, muusikko / tv-juontaja

Tervetuloa legendaariselle
Astia-studiolle !

Tilavan studiorakennuksemme sisään kätkeytyy kaksi maailmanluokan äänitysstudiota erillisine soittotiloineen ja tarkkaamoineen. Esittelemme kierroksella akustisesti huippuunsa suunnitellut studiotilat sekä käyttämäämme laitteistoa. Kerromme tarinoita ikimuistoisista sessioista ja aina on aikaa myös kysymyksille.

Vinyyli-demonstraatiossa kuunnellaan selkeitä esimerkkikappaleita ja opastuksellamme pääset kotonakin nauttimaan musiikista yhtä sykähdyttävästi, kuin ennen vanhaan. Jos et aiemmin ole musiikkia vinyylilevyltä kuullut, on tämä oiva tilaisuus löytää musiikista aivan uusia puolia. Täydennä kuunteluelämys käsimyllyllä jauhetulla luomukahvilla.

Etsitkö kohokohtaa polttareihin?

Mikäli juhlakalu hakeutuu usein mikin varteen, voi seurue yllättää sankarin polttaripäivänä ikimuistoisella studiosessiolla. Tämä osallistujia yhdistävä unohtumaton elämys muistetaan pitkään ja onpa kappale usein soitettu myös ohjelmanumerona häissä.

Räätälöimme elämyspaketin toiveittesi mukaisesti! Kysy lisätietoja tai pyydä tarjous.

STUDIOKIERROS
Oletko koskaan miettinyt, mitä musiikkistudiossa tapahtuu? Nyt sinulla on oiva tilaisuus päästä kurkistamaan maailmanluokan äänitysstudioon Lappeenrannan Harapaisissa. Studiokierroksen pituus on noin tunti.

VINYYLI-DEMONSTRAATIO
Demonstraatiossa kuulet tunnettuja kappaleita vinyyliltä ja striimauspalvelun kautta. Eron suuruus yllättää poikkeuksetta jokaisen. Voit halutessasi yhdistää vinyyli-demonstraation studiokierrokseen, jolloin aikaa on hyvä varata 1,5–2 tuntia.

KÄSINJAUHETUT KAHVIT
Kuten asiakkaamme toteavat: hyvä kahvi täydentää studioelämyksen. Käsimyllyllä luomupavuista jauhetun kahvin voi yhdistää vinyyli-demostraatioon sekä studiokierrokseen.

Hinnat alk. 100 € (sis. alv. 24 %)

“Tuntui, että niin sankari kuin myös muut mukana olleet olisivat olleet isompiakin rokkistaroja! Kukaan ei tule unohtamaan kokemusta, kun sai olla ammattilaisen ohjauksessa!”
-Terhi Saldre, ravintolapäällikkö

Elämys Astia-studiolla!

“Tämän hienon hetken kruunasi Anssin vastajauhetuista kahvipavuista
valmistama huippumaukas kahvielämys.”
-Arto Nuppola, äänisuunnittelija / miksaaja

Tämä on se elämys, jonka haluan!

ASTIA-STUDIO LYHYESTI

Täysanaloginen Astia-studio taltioi myös musiikkisi energian ja tunteen yli 25 vuoden kokemuksella.

FAQ
Kokemuksia ja palautteita
Mediassa
Maksuttomat materiaalit

ASTIA-STUDIO

Kaakkoiskaari 9
53500 Lappeenranta
+358 40 505 1595
anssi.kippo[at]astiastudio.fi